ReisleidingVera Peppel
de Nijl

Vera Peppel-Martinus verzorgt de Spirituele reizen naar Egypte. Zij geeft leiding aan het esoterische deel, zoals de (Egyptische) yoga, meditatie en verdiepingen.

Vera Peppel is de initiatiefnemer van Spirituele MAAT Reizen. Sinds 1999 organiseert ze in het voorjaar en het najaar reizen naar Egypte. Zij geeft gedurende 28 jaar wekelijks vele yogalessen en leidt het Centrum voor Yoga en Wijsbegeerte te Kropswolde. Zij verzorgt tevens meditatieve cursussen en esoterische lezingen. Regelmatig geeft zij een cursus Chakra mandala verdieping.

Naast haar yoga-opleiding van Saswitha (auteur van de Swabbawat) heeft zij veel kennis opgedaan in India. Ze bezocht het Boedhistische Ladakh. Vera heeft lessen gevolgd bij Indiase leraren:

  • Chakra en mandala verdieping van Sri Shyamji Bhatnager.
  • Yantra verdieping en chakra psychologi van Harish Johari.

Daarnaast heeft zij zich verdiept in de oude Egyptische yoga. Zij kreeg onderricht van Babacar Khane uit Senegal en bestuurde jarenlang de Egyptische yoga in Egypte. Deze vorm van yoga geeft vooral veel energie en vitaliseert de chakra’s. Zij legt een verband tussen de Indiase yoga gebaseerd op de Veda’s en de Egyptische yoga zoals te zien op vele oude afbeeldingen..

Verder heeft ze een bloeiende praktijk als regressie en reïncarnatie therapeute. Zij brengt vele cliënten terug in de tijd en onder andere naar vorige levens die nog storend werken in het heden. Het werkt voor de cliënt helend om daar zelf inzicht in te krijgen en oude ballast los te kunnen laten.

Egypte heeft van jongs af aan haar interesse. Zij heeft Egypte evenals India regelmatig bezocht. Zij is er van overtuigd dat een bezoek aan Egypte voor veel mensen een "thuiskomen" is.

Niet alleen gebaseerd op jarenlange praktische ervaring en interesse, maar ook uit vreugde, maak ik u gaarne deelgenoot van een onvergetelijke reis naar Egypte. Een spirituele reis is een investering voor uw verdere leven.

Voor meer informatie, belt, schrijft of emailt u met:

Vera Peppel-Martinus
tel: 0598-416584
e-mail: info@maatreizen.nlSpirituele MAAT Reizen
Terug naar de voorpagina